Fenntarthatósági küldetésünk

Fogászati szakemberekkel együttműködve segítünk, hogy az emberek minden életszakaszukban biztosak legyenek abban, hogyan őrizhetik meg szájuk egészségét, és fejleszthetik napi szájápolási rutinjukat.

Célunk a kompromisszumok nélküli tudományos és szakértői tudásunkkal a megelőzhető problémák előfordulásának csökkentése, hogy segítsünk az embereknek abban, hogy hatékonyan és biztonságosan kontrollálhassák egészségüket. Mindig olyan csomagolásra és formulára törekszünk, amelyek tiszteletben tartják a bolygót.

 • Együttműködés fogászati szakemberekkel

  Fókuszunkban a fogászati szakma: segítünk leendő szakemberek egyetemi képzésében, és szakértőkkel együttműködve fejlesztjük tovább szakértelmünket. A célunk közös: jobb szájegészséget mindenkinek.

 • A szájegészség tudománya

  Legfontosabb küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek a mindennapi fogászati ​​problémáik során, legyen az fogszuvasodás, fogérzékenység, fogzománc erózió vagy az elsárgult fogak. Így tudással felvértezve teljes és kiegyensúlyozott életet élhetnek.

 • Oktatás & gondoskodás

  Tudást biztosítunk az embereknek a szájegészségüket illetően: tanácsokat adunk, kérdésekre válaszolunk és megosztjuk tudásunkat mindenkivel.

  Oda megyünk, ahol szükség van ránk: iskolákba, hogy oktassuk a gyerekeket, együttműködünk jótékonysági és civil szervezetekkel, fogorvosi rendelőkkel, hogy kiváló ellátást tudjanak nyújtani.

Az első újrahasznosítható fogkrémtubusunk

 • VÁSÁROLJON TUDATOSAN

  Amikor ezt a fogkrémet választja, aktívan segít védeni a környezetet.

 • HASZNÁLJA ÉS ÉLVEZZE A TERMÉKET!

  Használja a tubust a megszokott módon, és nyomja ki az összes fogkrémet, amíg az el nem fogy.

 • HASZNOSÍTSA ÚJRA A TUBUST

  Az újrahasznosítható tubus nem a szemétlerakóba való, hanem újra hasznos termékké válik.

   

Együtt tehetünk a változásért.

recycelbare

A jövőért fejlesztve: az újrahasznosítható fogkrémtubus.

 

Büszkén mutatjuk be újrahasznosítható fogkrémtubusunkat. Évente több milliárd fogkrémtubus kerül hulladéklerakókba. Vezető szájápolási vállalatként újrahasznosítható alternatívát akartunk létrehozni. Büszkék vagyunk arra, hogy ezzel az áttöréssel hozzájárulhatunk a következő generációk zöldebb jövőjéhez, és megoszthatjuk ezt a technológiát a többi vállalattal, mert úgy gondoljuk, hogy a környezetvédelem mindannyiunk számára nagyon fontos.